füzi andrea üzente 14 éve

Jó,hogy vannak még Emberek,akik a korral nem veszítették el a lelkesedést,rajongást,a rácsodálkozás élményét,egyszóval mindazt,amiért LENNI érdemes,ahogy az gyerek-és kamaszkorban még természetes...

Válasz

füzi andrea üzente 14 éve

Büszke vagyok,hogy a szülinapom a 101-re esik,és hogy az első napon az elsők között voltam,ha nem is tudok mindig veletek lenni!

Válasz

C s a b i üzente 14 éve

gratula ehhez a naphoz!!ETONAK KÜLÖN KÖSZÖNET!KÖSZI BARÁTOM!!örülök,hogy igy összetartottunk ez idáig!és gratula az új moderátoroknak!!!!!

Válasz

füzi andrea üzente 14 éve

Gratulálok e naphoz!!!!!!!Ráadásul ma én is jubilálok....És hozzá a köd meg a füst...Igazi kedvenc őszi idő.Ma DM-mel indítottam...

Válasz

Marci üzente 14 éve

101!!! varázslatos szám sok jo emlék:)
igy veletek pedig bővült az emlékek tárháza!:)nagyon köszönöm ezt a helyet!!!Gratula az uj moderátoroknak!!!jo választás volt.

Válasz

Rajki Rita üzente 14 éve

jaja..Hát köszke.tényleg fontos és hasznos funkcióm:-)))))))))))))))

Válasz

G á b o r-- üzente 14 éve

Ja és mi is köszönünk mindent Eto-nak.

Válasz

G á b o r-- üzente 14 éve

Gratulálok én is mindenkinek.Föleg Ritának mert igy amikor sokat ir (Mert azt nem szokott)akkor legalább tudja törölni a hozzászolását hogy ismét tudjon irni.Neki ez hasznos funkció :-))

Válasz

Németh László üzente 14 éve

További ugyan ilyen intenziv jó munkát kivánok régi és új moderátor barátaimnak a depeCHe MODE legyen velünk mind örökké!!!!

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

Ja ja tök jó!! Kép!!! :-)

Válasz

Sibeling 73 üzente 14 éve

A 101 eddig is szép szám volt, most egy kicsit több lett. Na persze nam a 101-es szobára gondolok :) Hogy telik az idő... Hát legyen még sokszor 101 napunk itt, az új moderátoroknak pedig gratula! A fenti kép meg tök jó, eTo!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönettel csak mi tartozunk neked, hogy megismerhettük egymást és új barátokra találtunk általad! :-))) Köszönöm a bizalmat!

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

Köszönöm szépen számíthatsz ránk! Pusza Hát sok sok 101 napot kívánok magunknak még itt!

Válasz