G á b o r-- üzente 14 éve

Ez jó szöveg tetszik.

Válasz

Szabo Eniko üzente 14 éve

Ouuu! En valahogy kicsit pirulnek ha a Mode Grammys lenne, ez a dij is csak olyan,mint az aranyer...elobb-utobb minden seggfej megkapja..na jo akad egy ket kivetel,de tenyleg egy-ket...

Válasz

Németh László üzente 14 éve

Én ezt nem értem mikor néztem valamikor utolsó napokban már mind két kategóriában a lemezbe is és a videoklipbe is a mode vezetett 2-3%-al na de mindegy nekünk akkor is ők a Grammy díjasok !!!!Egyébként az együttes tagjai elmondták igazából ők nem is vágynak ilyen díjakra ez csak megjátszás az egész őket szeressék a rajongóik és ennyi az meg meg van úgy hogy DMforever!!!!

Válasz

Marci üzente 14 éve

HAJRÁ MODE!!!:)

Válasz

Marci üzente 14 éve

Hát igen...Nem média Sar...vagyis Star-ok ez ebböl leszürhető.Igazábol a rajongok tették naggyá őket és tul szélsőségesek ahoz hogy a médiának megfeleljen amit készitenek.Szerintem a nagy elismerés az élettől kapták ezt ők is tuthatják.

Válasz

G á b o r-- üzente 14 éve

Hát igen én ezt ellhiszem, és nem vagyok meglepve ugyanis ezek az elóadók a 20-év alattiaknak szol.Az se tudják mi a depeche mode, isszák vagy eszik,de ez nem roható fel nekik.Söt inkább azon vagyok meglepve hogy az AC-DC meg Springsteein és Judas kapott valamit.Bár nem tudom ök is mit keresnek a Mode-al eggyüt ezek között a cukormázos elöadok között.Na mindegy.Majd pár év mulva remélem vissza lehet olvasni ezt a bejegyzést, hogy ezek az eggyütesek akik dijat kaptak ,lesznek e még.

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

A Szakmai szavazatok döntöttek, nem a nép akarata. Ez mindig így van! Ezért nem nézek már Oscart, Golden Globe-ot és Grammyt sem.

Válasz

Sibeling 73 üzente 14 éve

pedig mi hogy szaavaztunk :-(

Válasz

Ghost t üzente 14 éve

hát ez egy ilyen világ .....

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

előadóért (kissé elírtam) :-)

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

Ja hát ez az! Én személy szerint egyik nyertes eladóért se vagyok oda, Beyonce, Lady Ga Ga ...stb.
Szívesen eTo! :-)

Válasz

e T o üzente 14 éve

köszi zsu....

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

Ezek a díjátadók annyira nem tükrözik azt, amit az emberek hallgatnak. Szerintem. :)

Válasz