Zsu Fűzfa üzente 12 éve

Let yourself go...
Let yourself go...
Let your feelings show!

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

Köszi a gratulációt! :)

Válasz

Marci üzente 14 éve

profi!

Válasz

e T o üzente 14 éve

nagyon jól illik a zenéhez a megjelenített video és kép, nagyon jó, gratula

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

sZIA!
Értem én a dolgot, csak gondoltam leírom miért is ezek kerültek bele. De nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésed! Nem sértődtem meg vagy ilyesmik, ne hogy ezt gondold. :) Peace! :)

Válasz

Fördős Sándor üzente 14 éve

Kedves Eszter!
Ugy gondolom hogy a magyarázatod ellenére is az egyik legszebben összeillesztett videóklip saját készítésben amit láttam, én csak egyszerüen a gondolataimat fogalmaztam meg, és a negatív jelzőt azért használtam hogy meg tudjam különböztetnni a többi jótól!
Kesik

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

Kösz nektek :) Szerintem van benne két vágási hiba is,de úgy tűnik azok nem olyan feltűnőek. :)

Mivel ehhez a dalhoz úgy született a klip, hogy előbb voltak meg a képek és a hangulat így nehéz volt hozzá video anyagot választanom. A Walking klipje színvilágilag teljesen illett a képekhez, és presze bele tudtam vágni. Ezért kell ez az alapanyag. :) A fiúkról készült fotók nagy részét én változtattam fekete-fehérre, vagy éppen kicsit sárgásra. :) De valahogy nem éreztem azt, mint te, mármint hogy a korszakok lennének fontosak. Az Ultra amúgy is vízválasztó, mert hát Alan után az első lemez, és próbáltam utalni a régi négyesre és az új hármasra is.

Válasz

Sibeling 73 üzente 14 éve

Na, szóismétlést kell elkövetnem, mert nekem is ez a kedvenc dalom az Ultra-ról. Nekem nagyon tetszik a videó, fantasztikusak a képek és szerintem nem annyira fontos a korszak, ha illik a zenéhez. Gratulálok, nagyon ügyes munka!

Válasz

Fördős Sándor üzente 14 éve

jajj a pozitivumok lemaradtak:))) szoval nagyon tetszik az hogy a fotok felveszik a szám ritmusát, hangajit, és ahogy mondjátok szinte egy élőképet mozgat meg a zene alatta!Ez az amit szerintem érzéknek neveznek:) én ezt nem tudnám megcsinálni:) szoval a pozitivumok még így is jocskán letarolják azt az apró hibának vélt dolgot amit mondtam:)

Válasz

Fördős Sándor üzente 14 éve

Nos én mondanék sok pozitívumot,egy kis negatívumot róla, és nem kötekedés, hanem építő kritika gyanánt! Először is, Angelus ezzel a két klippel is megmutatta már hogy van érzéke a fotok, videók zenével való összhangba hozására! Biztos vagyok benne, hogy sok elismerésben lesz része, minimálisan DM rajongók körében!
Egy negativumot is megemlítenék a videóklippel kapcsolatban! A fotók összeválogatásában figyelni kell a korszakra, úgy vélem egy ULTRA korszak nem Violator, nem SOFAD stb! De azt hiszem ezt a kezdeti próbálkozásoknak, mivel a második videókliped elnézhetjük:))
Gratulálok hozzá!

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

Nekem is nagyon fura érzéseim lesznek, mintha új távlatok nyílnának meg egy nagyon sötét fejezet után. Pont olyan, ahogy írtad: beárad a fény az alagútba - nekem ez a kép villan be.

Közben rátaláltam itt is a Ghost klipemre, hogy terjed és mikre képes a Youtube downloader egyesek kezében. :) De örülök, hogy tőlem függetlenül került ide fel és most az előbb futottam bele. :)

Válasz

Rajki Rita üzente 14 éve

a lakat a kicsit kinyílt vaskapu számomra a fő képe ennek a számnak!

Válasz

Rajki Rita üzente 14 éve

Igen..azthiszem a rázz a hideg az eggyik megfelelő kifejezés..engem valmi szétáradó fény önt el amikor ezt halizom

Válasz

Eszter Angelus üzente 14 éve

Hú, köszi :) Ez volt életem második videoklipje, az elsőt a Ghosthoz követtem el, ami nagyon népszerű lett a Youtube-on, aztán jött sorban a többi :) De ha kedvencet kell választanom a saját munkáim közül, akkor ezt választom, imádom a hangulatát. Useless girl bnőm pedig azt mondta, hogy rázza a hideg, amikor nézi. :)

Zsuzsa, Rita! Állok elébe az ismerkedésnek. :)

Válasz

G á b o r-- üzente 14 éve

Na mik vannak. :-)

Válasz

C s a b i üzente 14 éve

na vannak itt videokészítök:-)jó ez is!!

Válasz

Rajki Rita üzente 14 éve

Nekem is a kedvencem és az Insight azthiszem mind szövegileg mint zeneileg totál közel áll.A vidid vissza adja ezt Kösz!! nagyon jó!

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

Eszti kedvenc dalom és albumom nekem is! Na ma csupa klassz vidiket raksz fel! örülök! Amúgy szia! Még nem ismerlek, de majd megismerkedünk! :-)

Válasz